Hemma hos ossHemmaträningKostschemaMammalivMatMin hälsaTankar & FunderingarTräningVardag

Dags för rutiner igen

Det är dags att komma tillbaka till rutinerna igen. I morse efter att ha lämnat barn på skolan tog jag mig ut på en runda. Det gick över förväntan. Visst jag sprang ganska långsamt men jag sprang hela rundan.
Planen är att fortsätta springa fram till oktober/november och sedan börja på gymmet igen. Just nu är det löpningen som skänker mig mest glädje. Tänk att för 6 månader sedan hade jag aldrig trott att jag skulle känna så om att springa.
Det är min tid att få tänka på. Fundera ut viktiga saker som jag inte annars hinner med. Planering av manuset, planering av jobb osv. Det är underbart att ha den tiden för mig själv.

image

Nu har jag fått i mig frukost och snart väntar jobb.

image

Hoppas att ni alla har en underbar dag.

Kram på er!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.